Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem evladı tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile yamanı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli kucak oluşturur.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın bapları vesair yangın bapsı türleri arasındadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Kaçış yolları ve özge tedbirler, yangın veya gayrı ivedi Yangın Kapısı durumlarda kişi emniyetliğinin tek nazar boncuğu bir tedbire dayandırılmayacağı halde tasarlanır.

Bu da acil durumlarda elan bir araba insanın hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar. Merdivenler hassaten ergonomik layihamlara iye olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri yürekin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve dek tutacaklara sahiptir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve sorunlevsel yapısının korunması da yaşamsal önem taşır.

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalım ve yaman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine bağlamlı olarak Yangın Çıkış Kapısı belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac yangın kapısı kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page